Duurzaamheid

Duurzaam bouwen

Renovatie en duurzaamheid

 Renovatie is een goed moment om uw woning energiezuiniger te maken. Maar u investeert natuurlijk niet alleen in milieu- en klimaatduurzaamheid. Bovendien verhoogt het het wooncomfort en bespaart u op verwarming. Bovendien verhoogt het de waarde van uw eigendom. Met kleine meerkosten kun je vaak een grote stap maken ten opzichte van een conventionele oplossing. Wij zullen u adviseren.

Periodiek onderhoud

Wij verzorgen bijna alle soorten gebouwen. Voor particulieren betekent dit dat u bij ons terecht kunt voor al uw woningonderhoud. En voor bedrijven houden we de panden en kantoren in goede staat. Ook doen wij het dagelijks onderhoud voor diverse VvE en woningbouwverenigingen.

Door periodiek onderhoud uit te voeren, signaleert u problemen op tijd en voorkomt u indirecte schade. Dit bespaart kosten. Onderhoud is vaak goedkoper dan een complete renovatie. Wij kunnen de staat van uw gebouw kritisch bekijken en adviseren en adviseren om de waarde ervan voor de toekomst te behouden.

Reparatie en schade

Schade is vervelend en kan voor veel problemen zorgen. . Daarom zorgen we altijd voor een snel herstel en werken we samen met uw verzekeringsmaatschappij. Indien nodig nemen wij noodmaatregelen zodat u uw woning of bedrijfspand kunt blijven gebruiken. Wij kunnen de oorzaak achterhalen en het probleem vakkundig oplossen. U kunt bij ons terecht als u storm-, water-, inbraak- of brandschade heeft. Maar bijvoorbeeld ook voor het repareren van aanrijdingsschade of vandalisme in uw bedrijfspand.